Beauty & Balance

BALANCE & BEAUTY

HEART JEWELS borst pakkingen

 

vlow

 

Je gaat meer verbinding ervaren met je borsten, waardoor je ook veel beter naar de subtiele signalen kan gaan luisteren die zij aangeven. Over wat zij zelf nodig hebben, als over wat jij nodig hebt in je (dagelijks) leven.
Je borsten staan in verbinding met je buik/baarmoeder. Als het in je borsten meer gaat stromen, gaat het in je bekkengebied ook meer stromen…kun je het leven meer dóór jou heen laten stromen. Jouw levensenergie, jouw levenslust, jouw genot…je sensualiteit - daarmee ook de gevoeligheid en openheid van jouw zintuigen en daar zelf volop van te genieten - neemt toe! 

Hoe een borstpakking behandeling er uit ziet
Een intake waarin we bespreken en invoelen wat er op dat moment speelt. We verbinden met jouw intentie en verlangen, in verbinding met jouw borsten.


We starten met een visualisatie en een paar prachtige oefeningen, o.a. vanuit het Taoïsme, om verbinding te maken met de drie centra: het hoofd, het hart en de borsten, het buik- en bekkengebied. Vervolgens neem ik je mee in het zelf dieper verbinding maken met je borsten, doordat je ze zelf zacht gaat aanraken en masseren.

Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel en wordt d.m.v. een paar zachte strekkingen het weefsel (fascia) in je nek, schouders, oksels, borstgebied en buik uitgenodigd zachtjes los te laten en te versoepelen. Daarna testen we samen op welke borstpakking jij op dat moment het meest reageert…wat de borstpakking is waar jouw borsten “ja” tegen zeggen. Die borstpakking maak ik klaar en breng ik op je borsten aan, waarna ze worden toegedekt met een biologisch afbreekbare maisfolie en ik een lekker dekentje over je heen leg. Zodat je je helemaal geborgen voelt…

Ik laat je een klein half uur lekker liggen en afhankelijk van wat op dat moment passend is, lig je in stilte, zorg ik voor prachtige klanken of nodig ik je met aanraking, adem, visualisatie of vragen dieper uit in je lichaam, in je proces en in overgave.
Na de inwerking wordt de pakking met warme kompressen  verwijderd en worden je borsten ingesmeerd met een heerlijke borstolie en kun je nog even rustig blijven nagenieten.

Tenslotte sluiten we het geheel af met een kopje thee. Dan is er ook de gelegenheid om nog te delen of vragen te stellen. Om woorden te geven aan de ervaring ter integratie.
Verder geef ik je, desgewenst, nog tips en adviezen geven om je borstgezondheid en de verbinding met je borsten verder verzorgen en te stimuleren, zodat je je borsten in optimale conditie  kunt houden.


Kosten en aanvraag borstpakking:

Een borstpakking behandeling inclusief intake en afsluiting met een kopje thee kost € 85,-

Als heerlijke aanvulling en afsluiting  in een borstweefsel sessie of combinatie behandeling (Trager® borst/gezicht, borst/buik) € 150,-

 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 

Essentie coachingTrägerVLOW® en HEART JEWELSGene Keys